Advies en ontwerp - Den Braber Interieurbouw

Interieurbouw

Advies en ontwerp

Den Braber Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van maatwerk meubels. We geven altijd vakkundige adviezen en maken stijlvolle én functionele ontwerpen. Altijd volledig op uw wensen afgestemd.

Offerte aanvragen Inspiratie
×

Den Braber interieurbouw

Een sfeervol en bijzonder interieur. Dat is wat Den Braber creëert. Geheel op maat gemaakte meubels die perfect binnen de sfeer van uw huis passen.

Geheel op maat Den Braber Interieurbouw

We denken met u mee

We maken graag kennis

We denken met u mee

Heeft u al een tijdje uw droomkeuken of droomkast in uw hoofd? Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen om deze te realiseren? Of wilt u dolgraag een nieuwe inrichting maar weet u nog niet precies wat? Twijfelt u tussen natuursteen, marmer, gerecycled hout, … Geen zorgen! Wij denken met u mee. Kom gerust eens lang op onze werkplaats in Renswoude. Maatwerk is onze passie. Samen met u gaan we om de tafel zitten en brengen u wensen in kaart.

Offerte aanvragen

Advies en ontwerp - Den Braber Interieurbouw

Een stap dichter bij uw droomhuis

Uw wensen vertalen naar een ontwerp

Zodra we uw wensen helder hebben gaan wij aan de slag met het maken van een 3D-ontwerp. Zo krijgt u namelijk een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien. Bent u enthousiast? En sluit het ontwerp volledig aan op uw wensen en voorkeuren qua materiaal, kleurkeuze, afmeting en indeling? Dan gaan we aan de slag met het realiseren van het maatwerk meubelstuk in onze werkplaats. Kom tussentijds gerust langs op onze werkplaats om uw maatwerk meubel te bekijken!

Offerte aanvragen

Eindeloze mogelijkheiden voor iedere ruimte

Voor iedere ruimte

Eindeloze mogelijkheden

Heeft de ruimte afwijkende hoekjes? Bent u op zoek naar een meubelstuk met bijzondere afmetingen? Wilt u speciale verlichting in uw maatwerk meubel? Bij Den Braber Interieurbouw is alles mogelijk. Wij gaan elke uitdaging met enthousiasme aan. En adviseren u waar nodig. De Den Braber mannen staan voor u klaar met vakkundigheid en precisie. Geen detail ontgaat hun scherpe blik. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Offerte aanvragen

Met passie aan de slag

Met passie aan de slag

Den Braber Interieurbouw

Bij Den Braber Interieurbouw creëren we het liefst bijzondere interieurs door heel Nederland. Met een sfeer waarin u zich prettig voelt. Dat is waar Den Braber Interieurbouw voor staat. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerp en de realisatie van maatwerk interieurs, keukens en meubels werken wij met passie aan elke opdracht. Dat ziet u terug in het eindresultaat dat geheel op maat is en precies aansluit op de sfeer die u voor ogen heeft. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?