Maatwerk vakkenkast laten maken

Den Braber Interieurbouw

Maatwerk vakkenkast

Op zoek naar een maatwerk vakkenkast? Die perfect in huis past – en ook nog eens mooi is. Bij Den Braber Interieurbouw ontwerpen en realiseren we een maatwerk vakkenkast die volledig op uw wensen is afgestemd. Tot op de millimeter nauwkeurig.

Offerte aanvragen
×
Vakkenkast volledig afgestemd op uw wensen

Uw droom vakkenkast

Volledig afgestemd op uw wensen

Bent u opzoek naar een vakkenkast om een wand in uw woning van extra bergruimte te voorzien? Standaard vakkenkast passen vaak net niet helemaal qua formaat of qua stijl. Bij Den Braber maken we vakkenkasten op maat zodat u geen concessies hoeft te doen op design of functionaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kiest zelf het materiaal, de kleur en de indeling van de kast. We denken graag met u mee en geven advies voor het beste resultaat.

Offerte aanvragen

Vakkenkast van Den Braber Interieurbouw

Aan de slag

Werkwijze

Wilt u een vakkenkast zodat u uw unieke spullen kunt uitlichten? We bespreken graag uw wensen en laten u verschillende materialen en mogelijkheden zien. Ga bijvoorbeeld voor een vakkenkast met hoogwaardige LED-verlichting waarmee u uw spullen op een verfijnde manier in uw huis etaleert. Zodra wij uw wensen scherp hebben maken we een 3D ontwerp. Volledig afgestemd op uw materiaalkeuze, kleurkeuze en gewenste indeling! Bent u enthousiast over het ontwerp? Dan gaan we in onze werkplaats aan de slag met het realiseren van de vakkenkast.

Offerte aanvragen

De voordelen van maatwerk kast

Mooi – en functioneel

Mogelijkheden van maatwerk

Met een op gemaakte vakkenkast haalt u een echte eyecatcher in huis. Wilt u bijvoorbeeld voor een industriële look gaan? Of houdt u meer van een vintage look? Heeft u droomkast open vakken waar u de mooiste spullen kunt etaleren? Of gaat u voor een vakkenkast met deuren voor een strakke uitstraling? Met een maatwerk vakkenkast van Den Braber kiest u het helemaal zelf! Dat is het voordeel van maatwerk. Dat is een échte Den Braber.

Vraag offerte aan

Maatwerk vakkenkast - Over Den Braber

Een échte Den Braber

Over Den Braber

Op onze werkplaats aan de Barneveldsestraat in Renswoude realiseren we de mooiste en meeste stijlvolle maatwerk meubels. We maken een bijzonder en eigentijds meubel voor u. Dat vinden we namelijk het leukste om te doen! We gaan altijd vakkundig en met precisie te werk. Bent u benieuwd wat de mannen van Den Braber Interieurbouw voor u kunnen betekenen? Of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten of neem contact op!

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?