Maatwerk meubel laten maken

Den Braber Interieurbouw

Maatwerk TV-meubel

Bij Den Braber Interieurbouw maken we maatwerk TV-meubels. Met vakkundigheid en expertise. We werken met duurzame materialen zodat u lang geniet van uw TV-meubel op maat. Het meubel wordt volledig op uw wensen afgestemd

Offerte aanvragen
×
Passend in uw interieur

Passend in uw interieur

Op uw wensen afgestemd

Laat uw TV-meubel op maat maken door Den Braber Interieurbouw! We ontwerpen en realiseren het meubel volledig op uw wensen afgestemd. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar uniek zwevend TV-meubel die volledig ingericht wordt op uw wensen? Of gaat u voor een design tv-meubel met strakke LED-verlichting waarmee u een sfeervol statement maakt? De mogelijkheden zijn eindeloos. Moet het TV-meubel geplaatst worden op een scheve wand of langs een gek hoekje? Ook dat is geen probleem! Wij gaan elke uitdaging met enthousiasme aan.

Vraag offerte aan

Werkwijze - TV-Meubel

Aan de slag

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan met het realiseren van uw maatwerk TV-meubel maken we graag eerst kennis. In het kennismakingsgesprek vertelt u wat uw wensen zijn. We bespreken het ontwerp, de indeling, de kleuren en de materialen. Daarna gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw maatwerk TV-meubel. We letten op ieder detail. Bent u bij het zien van het 3D-ontwerp net zo enthousiast als wij? Dan gaan we het meubel maken in onze werkplaats.

Vraag offerte aan

TV-meubel - mogelijkheden van maatwerk

Mooi – en functioneel

Mogelijkheden van maatwerk

Een maatwerk TV-meubel is een unieke aanwinst in ieder interieur. Onze meubels worden met grote zorgvuldigheid samengesteld. Daardoor geniet u van een meubel dat perfect in de ruimte past. En dat naadloos aansluit op uw interieur. We houden rekening met alle details. Zoals het onzichtbaar wegwerken van bedrading, het gebruik van LED verlichting en de invloed van het design op het geluid van uw TV. Heeft u voorkeur voor een bepaalde indeling? Den Braber maakt alles op maat.

Neem contact op

TV-Meubel - over Den Braber

Een échte Den Braber

Over Den Braber

Den Braber Interieurbouw maakt maatwerk TV-meubels met passie en precisie. Op onze locatie in Renswoude ontwerpen en realiseren we meubels voor heel Nederland. Met onze jarenlange ervaring kunnen we dat namelijk als geen ander. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Of wilt u inspiratie opdoen voor uw maatwerk TV-meubel? Kijk dan eens rond tussen onze projecten. Of neem gerust eens contact op! We denken graag met u mee.

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?