Den Braber Interieurbouw - Maatwerk Wandmeubel

Den Braber Interieurbouw

Maatwerk wandmeubel

Bent u op zoek naar een maatwerk wandmeubel? Waarmee u niet alleen extra bergruimte creëert maar die ook nog is de eyecatcher van de kamer is? Ga dan voor een maatwerk wandmeubel van Den Braber Interieurbouw.

Offerte aanvragen
×
Wandmeubel volledig afgestemd op uw wensen.jpg

Passend in uw interieur

Volledig afgestemd op uw wensen

Bij Den Braber Interieurbouw ontwerpen en realiseren we wandmeubels op maat. Onze wandmeubels bestaan vaak uit meerdere delen. Denk bijvoorbeeld aan een tv-meubel, een wandkast en een achterwand. Het volledige design is op uw wensen af te stemmen. Van materiaal en kleur tot afmeting en indeling. Alles is mogelijk. De mannen van Den Braber zorgen ervoor dat het wandmeubel precies in de sfeer van uw woning past. Voor wat voor look wilt u gaan?

Offerte aanvragen

Aan de slag werkwijze wandmeubel

Aan de slag

Werkwijze

Bij Den Braber Interieurbouw maken we het liefst een wandmeubel die perfect aansluit op uw wens. Daarom maken we graag kennis met u. We bespreken uw wensen. En denken ook graag met u mee! Zo halen we samen het mooiste resultaat. We leggen uw wensen vast in een 3D-ontwerp. Daarin ziet u het resultaat van de combinatie van materiaal, kleur, afmeting en indeling. Bent u enthousiast? Dan gaan we aan de slag in onze werkplaats met het realiseren van uw maatwerk wandmeubel.

Neem contact op

Mooi en functioneel voordelen van maatwerk

Mooi – en functioneel

De voordelen van maatwerk

Een wandmeubel dat net niet helemaal in de ruimte past, niet in de goede kleur geleverd wordt of geen optimale indeling heeft doet uw woning te kort. Daarom maken we bij Den Braber Interieurbouw wandmeubels op maat met duurzame materialen. Wat u wensen ook zijn, qua indeling, afmetingen en verlichting. Alles is mogelijk. We denken graag met u mee zodat het wandmeubel naadloos in de sfeer van uw huis past. Voor een wandmeubel waar u nog jarenlang plezier van heeft!

Offerte aanvragen

Wandmeubel - Over den braber

Een échte Den Braber

Over Den Braber

De mannen van Den Braber Interieurbouw hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van maatwerk meubels. Vanuit onze vestiging in Renswoude leveren we maatwerk wandmeubels door heel Nederland. Den Braber vangt uw droom – en maakt hem waar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u inspiratie opdoen voor uw wandmeubel? Bekijk dan onze projecten! En laat u verrassen door de mogelijkheden.

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?