Den Braber Interieurbouw - Maatwerk keuken

Den Braber Interieurbouw

Maatwerk keuken

Den Braber Interieurbouw ontwerpt en realiseert maatwerk keukens. We vertalen uw wensen naar een echte droomkeuken. Volledig afgestemd op uw wensen en naadloos aansluitend op de sfeer in uw huis.

Offerte aanvragen Recente projecten
×
Volledig afgestemd op uw wensen

Uw droomkeuken

Volledig afgestemd op uw wensen

Bij Den Braber Interieurbouw ontwerpen we maatwerk keukens die volledig zijn afgestemd op uw persoonlijk voorkeur. En op uw woonstijl! Wilt u een klassieke keuken die perfect past bij de sfeer in uw monumentale pand? Of bent u op zoek naar een strakke keuken met granieten kookeiland die het middelpunt vormt van uw moderne loft? Een rustieke keuken? Industriële keuken? Design keuken? Alles is mogelijk. Samen met u bepalen we de stijl, het design, de kleuren en de materialen. Op die manier realiseren we uw droomkeuken.

Offerte aanvragen

Maatwerk keuken - werkwijze

Aan de slag

Werkwijze

Voordat we starten met het realiseren van uw droomkeuken bespreken uw wensen uitvoerig. We laten graag aan u zien wat de mogelijkheden zijn. Ook stemmen we de materiaalkeuze af. Gaat u bijvoorbeeld voor een prachtig marmeren keukenblad? Een blad van natuursteun? Of keukenkastjes van gerecycled hout? Daarna gaan wij naar de tekentafel! We maken een 3D-ontwerp van de keuken zodat u kunt zien hoe het eindresultaat alvast kunt zien. Bevalt het resultaat u? Dan gaan we aan de slag met het realiseren van jouw droomkeuken in onze werkplaats.

Offerte aanvragen

Keuken op maat mogelijkheden maatwerk

Mooi – en functioneel

Mogelijkheden van maatwerk

De mogelijkheden voor een maatwerk keuken zijn bij Den Braber Interieurbouw eindeloos. We denken graag met u mee. Om ervoor te zorgen dat de keuken aansluit bij de woonsfeer. Maar ook om te zorgen dat de keuken functioneel is. Zo is de keuken niet alleen een genot voor het oog, maar ook een genot om in te koken en te genieten. We houden overal rekening mee. Van de lay-out van de keuken tot de hoeveelheid kastruimte en van de indeling van de keukenkasten tot de verlichting in de keuken.

Offerte aanvragen

Mogelijkheden van Maatwerk Keuken

Een échte Den Braber

Over Den Braber

Bij Den Braber Interieurbouw realiseren we maatwerk keukens. We ontwerpen en realiseren unieke keukens die bij uw interieur passen. Op onze werkplaats in Renswoude wordt uw droomkeuken gemaakt. Met onze jarenlange ervaring hebben we al een hoop huizen voorzien van een droomkeuken. Een échte Den Braber. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u eens inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projectpagina voor een greep uit ons werk.

Bekijk projecten

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?