Maatwerk kast - Den Braber Interieurbouw

Den Braber Interieurbouw

Interieurbouw Veenendaal

Ongeacht welke stijl u graag terug wilt zien binnen uw interieurbouw in Veenendaal, Den Braber zorgt voor een inrichting die perfect binnen uw woonstijl past. Van ontwerp tot realisatie. We brengen uw wensen in kaart en realiseren uw droominterieur.

Inspiratie Projecten
×
Volledig afgestemd op uw wensen - Den Braber Interieurbouw

Aan de slag met het ontwerp

3D-ontwerp interieurbouw Veenendaal

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we u wensen. Ook als u niet precies weet wat u wilt, weten wij de juiste vragen te stellen om het interieur van uw dromen waar te maken. Die vragen hebben betrekking op de te gebruiken materialen, kleuren en afmetingen. Zo kunnen we de juiste sfeer bepalen. We denken graag met u mee en adviseren u! Zodra we een duidelijk beeld hebben van het eindresultaat gaan we aan de slag met een 3D-ontwerp voor uw interieurbouw te Veenendaal.

Vraag offerte aan

Aan de slag - Werkwijze Kast

Bevlogen interieurbouwer

Dromen vangen en werkelijkheid maken

Na instemming met de offerte, gaan we een nauwe samenwerking aan zodat het interieur van uw dromen stap voor stap werkelijkheid wordt. We realiseren uw nieuwe interieur op ambachtelijke wijze. Van begin tot eind heeft u slechts te maken met één aanspreekpunt en kunt u tijdens het hele traject de verwezenlijking van uw interieur werkelijkheid zien worden. U mag ten alle tijden langskomen in onze werkplaats om de productie van uw meubels en uw keuken te volgen. Niet voor niets zijn wij dé bevlogen meubelmaker nabij Veenendaal.

Vraag offerte aan

De voordelen van maatwerk kast

Uw droomkeuken

Realisatie van een nieuwe keuken

Heeft u ook gekozen voor een nieuwe keuken, dan bouwen we deze op in onze werkplaats om te zien of alles klopt. Dat doen we voordat we de keuken spuiten. Daarbij nodigen we u graag uit. U ziet uw keuken dan voordat de finishing touch wordt aangebracht. Dit is altijd een heel leuk moment, omdat klanten veelal erg enthousiast zijn en niet kunnen wachten totdat de keuken bij hen wordt geplaatst. Daar doen we het allemaal voor: blije klanten.

Vraag offerte aan

Over Den Braber - kast op maat

Toegevoegde waarde in uw interieur

Een échte Den Braber

Den Braber vertaalt uw wensen voor uw keuken op maat, tv-meubel of kastenwand op maat die uw stoutste dromen te boven gaan. Wij vangen uw droom en zorgen voor echte toegevoegde waarde in uw interieur. Alleen op die manier maken wij een échte Den Braber.

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?