Den Braber Interieurbouw - Maatwerk keuken

Den Braber Interieurbouw

Interieurbouw Ede

Iets bijzonders en eigentijds met interieurbouw in Ede maken waarin u zich prettig voelt, dat is waar Den Braber voor staat. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerp en de realisatie van maatwerk interieurs, keukens en meubels werken wij met passie aan elke opdracht. Dat ziet u terug in het eindresultaat dat geheel op maat is en precies aansluit op de stijl die u voor ogen heeft. Daarbij is kwaliteit de norm.

Inspiratie offerte aanvragen
×
Maatwerk wandmeubel volledig afgestemd op uw wensen

Uw droominterieur

Het ontwerp

U heeft al tijden de ideale keuken op maat in uw hoofd, u heeft echter geen idee hoe deze er precies uit moet komen te zien? U wilt meer eenheid, een geheel? Kom dan eens langs in de werkplaats van Den Braber Interieurbouw. Samen gaan we om de tafel zitten en zetten uw wensen op papier. We bepalen de stijl die uw voorkeur heeft, de materialen die u mooi vindt en welke kleuren u wilt gebruiken. Ook bespreken we de verlichting die we gebruiken. Daarna gaan we een nauwe samenwerking aan, zodat uw nieuwe interieur stap voor stap werkelijkheid wordt.

Vraag offerte aan

Bedrijfsinrichting - uw wensen vertalen naar ontwerp

Voor iedere ruimte

Zakelijke klanten

Naast particulieren heeft Den Braber Interieurbouw ook diverse opdrachtgevers op zakelijk gebied. Binnenhuisarchitecten en ondernemers kloppen bij ons aan voor een totaalconcept voor hun winkelinrichting, kantoor of showroom. Van de hele inrichting tot aan een bepaald meubel in uw interieur: het ontwerp kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij realiseren uw ontwerp namelijk met de modernste technieken in onze geavanceerde bedrijfshal. Dit combineren we met puur, authentiek vakmanschap met oog voor detail en precisie die u versteld doet staan.

Vraag offerte aan

Vakkenkast op maat volledig afgestemd

Op uw wensen afgestemd

Stijl interieur

Of u nu houdt van een traditionele, klassieke stijl die zich kenmerkt door veel gebruik van sierlijke, weelderige en romantische vormen of juist kiest voor een moderne stijl waarin heldere lijnen en strakke, primaire vormen de boventoon voeren: wij zorgen als gepassioneerde meubelmaker nabij Ede voor meubels of een inrichting die perfect binnen uw stijl passen. Van ontwerp tot aan realisatie, van luxe villa tot winkelinrichting. Wij ontwerpen, realiseren en monteren maatwerk voor particulieren en zakelijke klanten.

Vraag offerte aan

Over Den Braber - kast op maat

Interieurbouw in hart en nieren

Een echte den braber

Op zoek naar een bevlogen en vakkundige interieurbouwer in Ede? De mannen van Den Braber vangen uw droom en maken hem waar. Met jarenlange ervaring op het gebied van interieurbouw realiseert Den Braber unieke interieurs die naadloos aansluiten op uw wensen. Meer weten of de mogelijkheden bespreken? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?