Interieurbouw Utrecht

Den Braber Interieurbouw

Interieurbouw Utrecht

Den Braber Interieurbouw staat voor een bijzonder en eigentijds interieurbouw in Utrecht waarin u zichzelf prettig voelt. Met jarenlange ervaring en een oog voor detail kunnen wij maatwerk interieurs, meubels en keukens ontwerpen en realiseren. Wij werken met passie aan iedere klus. Het hoogkwalitatieve eindresultaat dat geheel op maat is gemaakt spreekt voor zich. U krijgt een interieur, meubels of een keuken die helemaal aansluit op uw wensen.

Inspiratie offerte aanvragen
×
Maatwerk wandmeubel volledig afgestemd op uw wensen

Uw interieurbouw nabij Utrecht

Het ontwerp

In de werkplaats van Den Braber Interieurbouw te Renswoude bent u van harte welkom om te zien hoe deskundig wij te werk gaan. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen voor uw interieurbouw in Utrecht op papier te zetten. Wilt u meer eenheid in het interieur creëren, zoekt u speciale meubels of wilt u een op maat gemaakte keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door intensief met u samen te werken bespreken we uw voorkeuren op het gebied van stijl, materialen, kleuren en type verlichting en kunnen wij uw dromen werkelijkheid maken.

Vraag offerte aan

Bedrijfsinrichting - uw wensen vertalen naar ontwerp

Iedereen is welkom

Zakelijke klanten

Den Braber Interieurbouw werkt niet alleen voor particulieren, maar ook zakelijke klanten zijn van harte welkom. Zowel binnenhuisarchitecten als bedrijven maken graag van ons vakmanschap gebruik. Voor het realiseren van een totaalconcept van een winkelinrichting, een kantoortuin of een moderne showroom. Wilt u het complete interieur aanpassen of juist de focus op bijvoorbeeld het meubilair? Alles is mogelijk. Wij realiseren uw ontwerp met authentiek vakmanschap terwijl wij met de modernste technieken in onze geavanceerde werkplaats uw ideeën realiseren.

Vraag offerte aan

Vakkenkast op maat volledig afgestemd

Verschillende stijlen

Stijl interieur

Den Braber Interieurbouw nabij Utrecht is een professionele partner om in te schakelen wanneer u een bepaalde stijl van uw interieur voor ogen heeft. Of u nu de voorkeur geeft aan een klassieke of een landelijke stijl met veel natuurlijke tinten. Terwijl ook moderne en industriële interieurs met strakke lijnen en robuuste meubels door ons zijn te realiseren. Met de jarenlange ervaring die wij hebben kunnen wij uw project voltooien. Van een complete herinrichting van een rijtjeshuis tot aan een vergaderruimte in uw kantoorpand. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Vraag offerte aan

Over Den Braber - kast op maat

Interieurbouw in hart en nieren

Een echte den braber

Op zoek naar een eigentijds interieur en iemand die dat voor u kan realiseren nabij Utrecht? De deskundige vakmannen van Den Braber Interieurbouw staan voor u klaar. Met jarenlange ervaring op het gebied van interieurbouw realiseren wij eigentijdse en unieke interieurs die naadloos aansluiten op uw wensen. Meer weten of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?