Maatwerk wandkast - Den Braber Interieurbouw

Den Braber Interieurbouw

Meubelmaker Laren

Den Braber Interieurbouw is vakkundig meubelmaker in Laren en omstreken. We bouwen meubels en interieurs op maat. Volledig afgestemd op uw wensen – en op de stijl in uw woning. Gaat u voor een maatwerk vakkenkast, wandmeubel of keuken?

Inspiratie offerte aanvragen
×
laat u inspireren - Den Braber Interieurbouw

Wat zijn uw wensen?

Ontwerp op maat

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we uw wensen in kaart. Weet u al precies wat u wilt? Of heeft u nog geen idee? Geen enkel probleem! Den Braber Interieurbouw weet de juiste vragen te stellen en krijgt zo een goed beeld bij uw stijl en voorkeuren. We zetten uw wensen daarna om in een 3D-ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan wij aan de slag met het realiseren van uw maatwerk meubel.

Vraag offerte aan

Vakkenkast van Den Braber Interieurbouw

Wat uw stijl ook is

Hoogwaardige materialen

Als meubelmaker in Laren werkt Den Braber met hoogwaardige materialen. Zo creëren we unieke en eigentijds meubels en interieurs waar u nog jarenlang plezier van heeft. We werken met gerecycled hout. Daarmee geven we elk meubel een stijlvolle look. Bij Den Braber houden we rekening met ieder detail. We werken bijvoorbeeld ook met kwalitatieve LED-verlichting om precies de juiste sfeer aan uw meubel of interieur te geven. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Vraag offerte aan

Werkwijze - TV-Meubel

Voor ieder interieur

Realisatie van het maatwerk

Zodra u net zo enthousiast bent als wij over het droominterieur of droommeubel dat wij op papier hebben gezet gaan wij aan de slag met de realisatie. Op onze geavanceerde werkplaats in Renswoude gebruiken we de meest moderne technieken voor de realisatie van uw ontwerp. Laat u een maatwerk keuken maken? Dan nodigen wij u graag uit voordat we de keuken spuiten. Op die manier ziet u uw droom langzaam werkelijkheid worden!

Vraag offerte aan

Over Den Braber - kast op maat

Den Braber Interieurbouw

Vakkundige meubelmakers in Laren

Met jarenlange ervaring als meubelmaker in Laren en omstreken is uw droominterieur of droommeubel in goede handen bij de mannen van Den Braber. Met grote passie voor het vak en een oog voor detail worden de mooiste en meest stijlvolle maatwerk meubels gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk in uw woning? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?