Maatwerk kast - Den Braber Interieurbouw

Den Braber Interieurbouw

Maatwerk kast

Een maatwerk kast die perfect aansluit bij het design van uw woning en die ook nog eens is ingericht zoals u dat wil. Dat is een échte van Den Braber. Op maat gemaakt in de juiste afmeting, met het juiste materiaal en in de juiste kleur.

Offerte aanvragen
×
Maatwerk kast volledig afgestemd op uw wensen

Passend in uw interieur

Volledig afgestemd op uw wensen

Bij Den Braber Interieurbouw ontwerpen en realiseren we allerlei soorten kasten. Altijd op uw wensen afgestemd. Met een maatwerk kast creëert u extra ruimte in huis zonder concessies te doen op het design. Bent u op zoek naar een stoere kast die naadloos past binnen uw landelijke interieur? Of wilt u een strakke moderne kast die perfect in uw industriële interieur past? Wat uw wensen ook zijn, Den Braber realiseert het.

Vraag offerte aan

Aan de slag - Werkwijze Kast

Aan de slag

Werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we al uw wensen. Bij Den Braber werken we met duurzame materialen, zoals gerecycled hout. We adviseren u graag over het materiaal- en kleurgebruik. Daarna gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw droomkast. Bent u enthousiast over het 3D-ontwerp? Dan wordt uw maatwerk kast op onze werkplaats gerealiseerd. Met jarenlange ervaring – en een oog voor detail – wordt uw kast vakkundig geplaatst.

Vraag offerte aan

De voordelen van maatwerk kast

Mooi – en functioneel

De voordelen van maatwerk

Een kant-en-klare kast past vaak net niet helemaal lekker in de ruimte, is niet optimaal ingedeeld of past niet bij de sfeer in uw woning. Een maatwerk kast van Den Braber is dé oplossing.

  • Het formaat van de kast wordt volledig op de ruimte aangepast
  • Uw maatwerk kast is een uniek meubelstuk
  • Het design wordt afgestemd op uw wensen
  • Uw spullen worden in de spotlight gezet met hoogwaardige LED-verlichting
  • Uw maatwerk kast wordt optimaal functioneel ingedeeld, zodat u al uw spullen kwijt kunt.

Neem contact op

Over Den Braber - kast op maat

Een échte Den Braber

Over Den Braber

Den Braber Interieurbouw is al jarenlang specialist op het gebied van maatwerk kasten. Van boekenkasten en linnenkasten tot kledingkasten en wandkasten. Vanuit onze vestiging in Renswoude leveren we maatwerk kasten door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u inspiratie opdoen voor uw maatwerk kast? Bekijk dan onze projecten! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk projecten

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?