Den Braber Interieurbouw - Maatwerkkeuken Amsterdam

Den Braber Interieurbouw

Meubelmaker Veenendaal

Als u een meubelmaker in Veenendaal of omgeving zoekt die echt iets bijzonders van uw interieur maakt, dan is Jaap Den Braber de juiste keuze voor u. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en werken met passie aan uw project. Van volledige interieurinrichting tot aan het ontwerpen van een keuken op maat.

Inspiratie Projecten
×
Recente projecten - Den Braber Interieurbouw

Uw droom verwezenlijkt

Projecten meubelmaker Veenendaal

Als meubelmaker nabij Veenendaal heeft Jaap Den Braber al menig droom voor hun interieur van zowel particulieren als zakelijke klanten laten uitkomen. Jaap en zijn team geloven immers dat inrichting beleving en gevoel is. Droomt u al langere tijd over een nieuwe keuken? Een unieke wandkast? Of een duurzaam tv-meubel? Dan komen we graag met u in contact om de materialen te bespreken en te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag offerte aan

HSO Amsterdam - decoratie muur

Unieke inrichting met maatwerk meubels

Voor iedere locatie

Heeft u een winkel, kantoor of instelling, laat ons u dan verbazen door te tonen wat er allemaal mogelijk is met uw ruimte als het gaat om een uniek interieur. Van musea tot aan kledingzaak: wij hebben voor veel zakelijke klanten al prachtige en passende meubels op maat gemaakt. Ook voor architecten die in opdracht grote projecten realiseren, worden wij ingeschakeld. Bekijk recente (zakelijke) projecten en laat u inspireren.

Bekijk projecten

De voordelen van maatwerk kast

Voor ieder interieur

Woonstijl of stijl van uw kantoor

Ongeacht uw voorkeur voor soort stijl (klassiek, modern of retro), wij staan garant voor een eindresultaat dat precies aansluit op de sfeer die u beoogt. Altijd naadloos aansluitend op de sfeer in uw woning. Dat geldt voor zowel een totaalinrichting als voor een meubelstuk op maat in Veenendaal. We werken met duurzaam gerecycled hout en realiseren de meeste unieke maatwerk meubels.

Vraag offerte aan

Over Den Braber - kast op maat

Den Braber Interieurbouw

De meubelmakers van Den Braber

Met maatwerk interieurs, keukens en meubels maken wij iets bijzonders en eigentijds van uw interieur. Op die manier zorgen wij voor toegevoegde waarde. Onze werkplaats vindt u aan de Barneveldsestraat 17c in Renswoude. Zijn wij bezig met een keuken op maat voor u? Dan nodigen wij u uit voordat we de keuken spuiten in onze werkplaats waar we uw keuken opbouwen. Veel van onze klanten vinden het heel leuk om hun nieuwe keuken te zien voordat de finishing touch wordt aangebracht. Op die manier zien zij hun droom langzaam werkelijkheid worden. Een heel bijzonder moment!

Neem contact op

Een échte Den Braber

Kennismaken met Den Braber Interieurbouw?